CLIFF konyhabútorok

A konyha egyik legfontosabb helyisége mindennapjainknak. A konyhában főzünk, a konyhabútorban tároljuk az ételeinket, de gyakran itt eszünk, dolgozunk, írjuk, vagy ellenőrizzük a leckét. A fontos döntések és a nagy bejelentések is általában a konyhában történnek.

Tehát amikor konyhát tervezünk, nem csak egy korpuszt és ajtókat keresünk, amelyek mögé elrejthetjük edényeinket, vagy amelyek megtartják a főzőlapot, meg a mikrót. Nem. Olyan kulisszákat választunk, amelyek hátteréül szolgálnak életünk következő 20 évének kiemelkedően fontos eseményeihez.

Tervezzük tehát a konyhát olyan gondossággal amilyennel csak lehet!

Inditsa el a videót és gyönyörködjön konyhabútorainkban!
Ahhoz, hogy a stílust könnyen meghatározhassa, kattintson a képek egyikére és ismerkedjen meg a különböző konyhacsaládjainkkal. 

cliff Palace tölgy-wenge -23.JPG

cliff  furnérozott Manhattan viaszolt tölgy-2.jpg

cliff  HONIG cseresznye konyhabútor furnérozott-2.jpg

Modern konyhabútorok Elegant konyhabútorok Classic konyhabútorok
President makassár konyhabútor24.JPG DSC_9878.jpg
                                President konyhabútor                             Concerto
A Stahl Konyhája című TV műsor ajánlásával

Persze a stílus kevés. Egy konyhának praktikusnak, ergonomikusnak, könnyen kezelhetőnek is kell lennie. Ha már a tervezésnél jól átgondoljuk azt, hogy mit szeretnénk, mire van szükségünk és mik a lehetőségeink, konyhánk nem csak szép, de könnyen használható és szerethető lesz. Ha többet szeretne tudni a konyhatervezésről, kattintson ide!

Ha kérdése van, elemjegyzékre lenne szüksége ide kattintva keresse fel legközelebbi márkakereskedőnket, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Kattintson ide és írjon nekünk!