Aktualitások a Cliff konyha életéből

Új elemjegyzékek az oldalon

 

3.1 alsószekrények.jpg

Átalakítottuk a Cliff bútorok elemjegyzékeit. Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembevéve olyan rendszert alakítottunk ki, amelyik sokkal célszerűbben szolgálja az amatőr és profi tervezők igényeit egyaránt. Konyhabútor tervezésnél ugyanis az a tapasztalatunk, hogy sokkal egyszerűbb úgy tervezni, ha a lehető legtöbb konyhaszekrény elemet látjuk magunk előtt. Ha minden egyes alsó, vagy felső konyhabútor elem egyszerre áttekinthető, látjuk rajta a méreteket, a belső szerkezeti lehetőségeket. Ezen elvek alapján készültek el az új konyhabútor, fürdőszobabútor, illetve nappali bútor elemjegyzékek. Ha bármelyikre szükség lehet, a megfelelő oldalakról a rövid kérdőív kitöltése után letölthetők.
 

 

Konyhák

cliff furnérozott Manhattan viaszolt tölgy-6.jpg

A konyha képes megkönnyíteni az ember mindennapi életét. Ahhoz, hogy konyhánk valóban tökéletesen kiszolgáljon minket, szükséges, hogy előrelátóan megtervezzük. A Cliff évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a konyhabútorok kialakításában. Az évek során összegyűjtöttük azokat a tapasztalatainkat, tervezési szempontokat, kérdéseket, amelyek alapján mindenki „testreszabott” konyhát tervezhet magának.

Ha többet szeretne tudni a konyhabútorokról, kattintson ide!

 

 

 

cliff carmel fürdőszoba-1.jpgFürdőszobák

A fürdőszobák megtervezésénél a szaniterek gondos kiválasztásán túl a tárolási funkciókat is érdemes figyelembe venni. A bútorok gondos tervezése lehetőséget nyújt arra, hogy fürdőszobánk ne csak szép, de egyben praktikus is legyen.

Ha többet szeretne tudni a fürdőszoba bútorokról, kattintson ide!

 

 

Ha tanácsra van szükség

cliff carmel nappali-3.jpg

A tapasztalat szerint kifizetődőbb, ha az ember igénybe veszi szakemberek segítségét tervei megvalósításában. A belsőépítészek, lakberendezők nagy segítséget nyújthatnak a terek praktikusabb és esztétikusabb berendezéséhez. Egyedi látásmódjuk és tapasztalataik alapján lehet, hogy olyan megoldásokat ajánlanak, ami nekünk eszünkbe sem jutna, pedig pontosan a mi igényeinket szolgálja! A Cliff kapcsolatban áll számos tervezővel, akiket szívesen ajánl további együttműködés céljából. Vegye fel a kapcsolatot azzal a személlyel, akinek stílusa, működési területe a legközelebb áll elképzeléseihez!

Tervezőink jegyzékéhez kattintson ide! 

 

 

cliff Jácint pácolt tölgy tömörfa-2.jpg

Akciós összeállításaink 

 

Nézzen körül akciós összeállításaink között! Az itt bemutatott termékek csak a feltüntetett formában rendelhetők, azonban forgalmazóinknál bármilyen konyhabútor összeállítást megtervezünk és egyedileg árazunk.

Válogasson akciós konyha és fürdőszoba bútoraink közül!